banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

Urfa'da Satranç heyecanı sona erdi

Satranç heyecanı sona erdi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliğinin düzenlediği Satranç İl Birinciliği ve Yaş grupları satranç turnuvası sona erdi. Bahçelievler Gençlik Merkezinde düzenlenen turnuvaya yaş gruplarından 118 ve İl Birinciliği Şampiyonasına ise 75 sporcunun katıldı. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi..
Satranç'ın son derece önemli bir spor olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız  “  Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu sene satranç'a büyük  önem verdik. Çünkü gençlerimize önem ve değer veriyoruz. Onların kendilerini geliştirmeleri için her alanda turnuvalar düzenliyoruz. Onlara spor sevgisini ve kendilerini geliştirmeleri için imkanlar sunuyoruz. Bu turnuva'da onlardan birisidir. Katılan sporcularımızın hepsine teşekkürlerimi ifade ediyorum  ” dedi.
Satran İl Temsilcisi Süleyman Sami Kars ise düzenlenen satranç turnuvasına ilginin yoğun olduğunu ifade ederek, '' Son zamanlarda satranç'a ilgi artmaya başladı. Bu da bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Ayrıca düzenlemiş olduğumuz turnuva'ya katılım yoğundu. Bütün sporcularımızın hepsine teşekkürlerimi ifade ediyorum. Ayrıca burada dereceye giren İl Birincimiz Şubat ayında Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Satranç Turnuvasında ilimizi temsil edecektir''diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.