banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfada milli maç heyecanı

2009-2010 sezonu Türkiye Kupası final müsabakasına ev sahipliği yapan Şanlıurfa, bu defa da milli maç heyecanı yaşayacak. GAP Arena Stadyumu’nda yarın saat 13.30’da 15 Yaş Altı Bayan Milli takımımız ile Rusya U-15 Bayan Milli Takımı karşı karşıya gelecek.


15 Yaş Altı Bayan Milli Takımımız, yarın ve 25 Kasım Perşembe günü Şanlıurfa GAP Arena’da Rusya U-15 Milli Takımı ile iki hazırlık müsabakası yapacak. U-15 Yaş Altı Bayan Milli Takımımız, bugün GAP Arena Stadyumu’nda Teknik Direktör Taygun Erdem yönetiminde hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.


U-15 Yaş Altı Bayan Milli Takımımızın Teknik Direktörü Taygun Erdem, oynanacakları maç ile ilgili basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Şanlıurfa’da olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getiren Erdem, Bayan Milli Takımı’nda yeni bir yapılanmanın olduğunu söyledi.


Türkiye’de bayanları spora kazandırabilmek için büyük çalışmalarının olduğunu belirten Erdem, “Bu kapsamda yarın (bugün) ve 2 gün sonra oynayacağımız Rusya Milli takımı maçlarını Şanlıurfa’da oynayacağız. Doğu’da da kızlarımızı spora ve futbola kazandırabilmek için bu maçlarımızı Şanlıurfa’da oynamaya karar kıldık. Bunu Doğu’dan Batı’ya doğru yayacağız” dedi.


Türkiye’de bayanların ne derece başarılı olduğunu gördüklerini vurgulayan Erdem, “Bu başarıları spor branşlarında da görmek istiyoruz. Bizim kızların diğer ülkelere oranla daha yetenekli olduklarını düşünüyorum. Bunun için kızlarımızı spora kazandırmamız lazım” diye ifade etti.


750 sporcularının olduğunu belirten Erdem, bunun Türkiye nüfusuna göre çok az olduğunu kaydetti. “İnşallah Şanlıurfa başarı futbolunun dinamiği olacaktır” diyen Erdem,  yarın Rusya ile oynayacakları maça tüm herkesi davet ederek sözlerini noktaladı.

Uğur Budak / Sembol

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.