banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Urfa Trabzon Maçı İçin Top TFF'de

Şanlıurfaspor kulübünden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: ’"14.10.2012 tarihinde Şanlıurfaspor’un GAP Arena’da 1461 Trabzonspor maçının  kaldığı yerden devam edilmesi yönünde,Şanlıurfaspor yönetim kurulu Tahkim Kuruluna itirazda bulunmuştu, Tahkim Kurulu kararını açıkladı..


Şanlıurfa Spor Kulübü'nün TFF Yönetim Kurulu'nun 01.11.2012 tarih ve 17 sayılı toplantısında aldığı karara karşı başvurusuna ilişkin Kurulumuzun E.2012/233 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Yapılan müzakere neticesinde, olayda müsabakanın tatili kararı TFF Yönetim Kurulu tarafından yerinde görülmüş olması karşısında FMT'nin 20/1. maddesi yerine FMT'nin 20/3.maddesi gereğince karar verilmiş olması talimata aykırı görüldüğünden TFF Yönetim Kurulu kararının kaldırılmasına, bu hususta yeni bir karar oluşturulması için dosyanın TFF Genel Sekreterliği'ne gönderilmesine oybirliği ile (2012/251 K.);

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.