banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Urfa engelliler 4, Konya Ereğli 2


Şanlıurfa İşitme Engelliler Konya deplasmanında maç fırtına gibi başladı henüz maçın birinci dakikasında  Şanlıurfa İşitme Engelliler takımının oyuncusu Dolmadın ayağından Şanlıurfa İşitme Engelliler takımı 1-0 öne geçti golün sevinciyle rakibine karşı daha baskılı bir oyun ortaya koyan Şanlıurfa işitme engelliler takımı maçın 35 dakikası Konya Ereğli işitme engelliler in golüne engel olamayarak kalesinde gördüğü golle maçta  beraberliği sağladı.

 1-1 oyundan düşmeyen Şanlıurfa işitme engeliler rakibine yoğun baskı kurdu 40. dakikada. 2-1 öne geçti. 45. dakikada Konya Ereğli işitme engelliler skoru tekrar eşitledi 2-2  ilk yarı bu sonuçla biti. İkinci yarıya da aynı tempoda başlayan Şanlıurfa İşitme Engeliler takımı 62 ve 90. dakikalarında bulduğu gollerle maçı 4-2 kazandı ve 3 puanla Şanlıurfaya döndü.

HÜSEYİN GÜLER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.