banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Urfa engelli basketbol takımına Ordu Valisi sahip çıktı


Vali Orhan Düzgün, Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü antrenörü ve oyuncularının, hafta sonu Şanlıurfa'da oynayacakları müsabakaya maddi imkansızlıklar nedeniyle gidemeyecekleri yönünde bilgi üzerine deplasman giderinin karşılanacağını açıkladı. Vali Orhan Düzgün'ün bu jestine çok sevinen Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü yöneticisi, antrenörü ve sporcuları Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
Vali Orhan Düzgün, kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü yöneticisi Metin Aksoy, antrenör Ergün Çavuş ve sporculara, Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübünün maddi imkansızlıktan dolayı Şanlıurfa deplasmanına gidemeyeceği haberini aldığında üzüldüğünü belirtti. Ordu Valiliği olarak bütün kulüplere mevcut imkanlarla destek olmaya çalıştıklarını belirten Vali Düzgün, "Ordu'da 108 adet spor kulübümüz var. Geçtiğimiz haftalarda 37 kulübümüze, toplam 72 bin lira nakdi yardımda bulunduk. Onların ihtiyaçlarını bir ölçüde de olsa karşılamaya çalıştık. Engellilerin bütün sporcularımız arasında özel bir yeri var. Onu hep biliyoruz, ifade ediyoruz. Şanlıurfa maçında da size bir kez daha destek vermek istedik. Ama bundan sonradaki maçlarınızda, diğer kulüplerimize olduğu gibi sizlere de imkanlar ölçüsünde yardımcı olacağız. Buradan Ordulu işadamlarımıza da çağrıda bulunmak istiyorum. Aslında engelliler spor kulübüne bir firmamızın, bir işadamımızın, bir kuruluşumuzun sürekli olarak sponsor olması, onlar adına onur verici, kıvanç verici bir olay olacaktır. Bundan sonraki maçlarınızda sürekli kurumsal bir desteğinizin olmasını arzu ediyorum. Çünkü, her maçta sürekli bir kişiden yardım talep etmek yerine, kurumsal bir desteğinizin olması sizin adınıza da Ordu'muzun adına da daha güzel olur diye düşünüyorum" dedi.
ENGELLİLERİN REKLAM İSTEĞİ
Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü yöneticisi Metin Aksoy'da yaptığı açıklamada, kulübe ve sporculara gösterilen ilgiye teşekkür etti. Müsabakalarda giydikleri formalara sadece 4 kurumun reklamını alabildiklerini dile getiren Aksoy, "Ordu'daki kuruluşların bizlere hiç olmazsa reklam desteği vermelerini istiyoruz. Ayrıca, kendi sahamızda oynadığımız maçlarda yeterli seyirci desteği göremiyoruz. Özellikle liselerde okuyan gençlerimizin beden eğitimi öğretmenleri nezaretinde maçlarımıza gelerek, bizlere tribün desteği vermeleri, bizim moral ve motivasyonumuzu artıracaktır. Bu yönde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz vasıtasıyla bir çalışma yapılmasını talep ediyoruz" diye konuştu.
Vali Orhan Düzgün, Ordu Bedensel Engelliler Basketbol takımının Şanlıurfa deplasmanı için söz verdiği yardım çekini kulüp yöneticisi Metin Aksoy'a teslim etti.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.