banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfa BEşiktaştan fark yedi

Hafta sonu İstanbul’da oynanan maç hakkında basına bilgi veren kulüp başkanı Veysi FIRAT sözlerine şöyle devam etti.

 

            Cumartesi günü İstanbul’da Beşiktaş ile karşı karşıya geldik basketbol takımımız kulüp tarihinde ilk defa bjk ile karşı karşıya geldi. Bjk bu yıl çok kaliteli bir takım kurdu önünde hederleri olan oturaklı zengin bir takım bizde bu yıl süper lige çıktık ve zor maçların bizi beklediğini biliyoruz ve bu zor maçlardan birinide cumartesi günü Süleyman seba kapalı spor salonunda oynadık maça iyi başlayamadık ilk periyotta çok kötü bir oyun sergiledik 2.3.4. periyotlarda toparlanıp iyi oyun sergilesekte 1. periyotta yediğimiz açık ara sayıyı kapatamadık ve maçı verdik. Beşiktaşın çok ateşli bir taraftarı olduğunu da belirten başkan Veysi maç başlamasından bitimine kadar taraftar hiç susmadı dedi.

 

TATLISESDEN KONAKLAMA DESTEGİ

 

             İstanbul’da 2 gece konakladıklarını bu konaklamayı Sabahattin CEVHERİ Aracılığı ile İbrahim TATLISESİN ödediğini ve Tatlıses’in bir jest yaparak yoğun iş temposunda otele gelerek sporcuları da ziyaret ettiğini belirten başkan Veysi İbrahim Tatlıses’e çok teşekkür ederiz desteklerinden dolayı kulübün sıkıntılarını Sayın İbrahim Tatlıses’e aktardık destek istedik oda elinden geleni yapacağını ilerleyen tarihlerde birkaç işinin olduğunu onları bitirince tekrardan görüşürüz dediğini belirttiğini söyleyen başkan Veysi bu takma sahip çıkmayanlar gün gelecek tarih önünde hesap verecektir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.