banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

Urfa Bayan Basketbol Takımı Sezona Başladı

Harran Üniversitesinin Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar ikinci liginde mücadele eden Harran Üniversitesi Kadın Basketbol takımı, sezonu açarak Selin Öztekin ve Aynur Baydilli’yi takımına kattı.

Takım Antrenörü Emine Gözen yaptığı açıklamada “Geçen yıl yükseldiğimiz kadın basketbol liginde bu sene daha iyi bir kadroyla başarılı olacağımızdan hiç şüphemiz yok, antrenmanlarımız yoğun bir şekilde devam etmekte, oyuncularımızın sevinç ve heyecanı bizi mutlu etmekte, bu yıl lig içerisinde çıtamız daha yüksek olacaktır.

Şanlıurfa’da kadın basketbolunu geliştirmek ve bu dalda alt yapıyı oluşturmak istiyoruz. Temennimiz şu ki Şanlıurfalıların bir ilk olan bayan basketbol takımımıza sahip çıkmalarıdır, ilimiz adına yapılan bu gayretimizde ilimiz bürokratları ve iş adamlarının desteklerini bekliyoruz.

Bu hususta bize öncülük eden ve desteklerini gördüğümüz üniversite rektörümüz sayın Prof.Dr.İbrahim Halil Mutlu’ya Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mustafa Deveci’yeve İl Temsilcimiz İsmail Mutlu’ya teşekkür ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.