banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Urfa Atletizm Kulübü takım halinde 1. oldu

Yurt dışı ve yurt içinde düzenlenen festivaller, turnuvalar ve müsabakalara destek veren Büyükşehir Belediyesi, Urfa’nın her platformda temsil edilmesini sağlıyor.

Urfa Atletizm Kulübü Artvin’de
Büyükşehir Belediyesi, Urfa Atletizm Kulübünü bu yıl 42. si düzenlenen Arhavi Festivali kapsamındaki 10 Km’lik yol koşusuna katılmak üzere Artvin’e gönderdi. Urfalı atletler, koşu öncesinde ve sonrasında Karadeniz Bölgesi’ni de doyasıya gezme imkânı buldu.

Şanlıurfalı Atletler Arhavi’den Kupayla Döndü
Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım desteği sayesinde Artvin Arhavi’de düzenlenen 10 Km’lik yol koşusuna 25 kişilik atlet kafilesiyle katılan Urfa Atletizm Kulübü takım halinde 1. oldu ve Şanlıurfa’ya kupayla döndü.

Çeşitli yaş kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncülük başarıları elde eden Urfalı atletizmcileri tebrik eden Şanlıurfa Atletizm İl Temsilcisi Ömer Faruk Kesik, kendilerine daima destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve ekibine teşekkür etti.

Türkiye’nin birçok yöresinde düzenlenen koşulara Şanlıurfa adına katıldıklarını ifade eden Ömer Faruk Kesik, “Bundan 2 ay önce yine Urfa Atletizmi adına Fındıklı’daydık. Her yıl yaklaşık 10 ila 15 organizasyona takım halinde katılıyoruz. Son zamanlarda Urfa atletizmini Türkiye’de temsil etmekten onur duyuyoruz. Artvin’in Arhavi ilçesindeki koşuya 25 kişilik bir kafile ile geldik.

Sportif faaliyetlerde asıl amaçlarının Urfa’yı tanıtma çabası olduğunu kaydeden Urfalı Atletizmci Hamit Çalış ise Büyükşehir Belediyesi’nin desteğine vurgu yaptı ve bu desteğin önümüzdeki organizasyonlarda da devam etmesini istedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Arhavi Koşusuna katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Salih Barışan ise kendilerine bu imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yapılan koşuda Urfa Atletizm Kulübü takım halinde 1. olurken bazı kategorilerde ise ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Urfalı sporcular koşu öncesinde ve sonrasında Tunceli, Erzincan, Trabzon, Rize, Artvin gibi illeri gezme imkânı bulurken ayrıca Gürcistan Batum’u da görme imkânı yakaladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.