banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Uğraş: Pursaklar geldiği gibi gider

Cumartesi günü kendi sahasında Pursaklarsporu konuk edecek olan Şanlıurfaspor, bu maçı kayıpsız geçerek yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Sarı-Yeşilli ekibin Kulüp İdare Amiri Ali Uğraş, iddialı açıklamalarda bulundu. Uğraş, Pursakları geldiği gibi evine geri göndereceklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Şanlıurfasporun Kulüp İdare Amiri Ali Uğraş, cumartesi günü GAP Arenada karşılaşacakları Pursaklarspor maçından galip ayrılarak, taraftarlarını sevindirmek istediklerini söyledi.
Geçtiğimiz hafta Eyüpspora deplasmanda 2-1 yenildiklerini hatırlatan Uğraş, Bu maçı telafi etmek ve yolumuza emin adımlarla ilerlemek için Pursaklar maçından mutlaka galip ayrılmamız lazım. İnşallah seyircimizin de desteğiyle Pursaklar engelini 3 puanla geçeceğiz dedi.
Şanlıurfasporun iyi bir futbol sergilediğini sözlerine ekleyen Ali Uğraş, Bir takım eksiklikler var. Bu eksikliklerin en kısa sürede Ekrem Hocamız tarafından çözüme ulaşacağına eminim.  Futbolcularımız özverili, istekli ve yüksek tempoda bir futbol ortaya koyuyor. Şanlıurfasporumuz son haftalarda kendinden beklenen bir performansı ortaya koymaya başladı. Ama geçtiğimiz hafta İstanbul temsilcisi Eyüp karşısında hiç beklemedik bir mağlubiyet aldık. Fakat futbolda bu tür yenilgilerde alınabiliyor. Hiç moralimizi bozmadan bu maçı unutup Pursaklar maçına kilitlendik diye ifade etti.
Lider Konya Şeker ile aralarında 4 puan farkı bulunduğunu vurgulayan Uğraş, Biz kendi işimize bakarız. Biz maçlarımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Rakiplerimizin ne sonuçlar alacağı bizi ilgilendirmez. Zaten biz maçlarımızdan iyi sonuçlar alırsak hedefimize de ulaşmış oluruz. Bu hafta oynayacağımız Pursaklar maçından galibiyetle ayrılacağımıza da yürekten inanıyorum şeklinde konuştu.
Uğraş, ayrıca takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını da sözlerine ekledi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.