banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

UEFA'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

3 Temmuz 2011'de başlayan şike soruşturmasının ardından ülkemizde başlayan yargı süreci hala sürerken UEFA bu konuda bir adım atarak iki temsilcimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Disiplin Kurulu'na sevk etti.

UEFA 24 HAZİRAN'DA KARAR VERECEK

5 yöneticisiyle beraber Sarı-Lacivertlileri kurula sevk eden UEFA, 2 yıl Avrupa'dan men cezası isterken, 2 yöneticisiyle beraber kurula sevk edilen Siyah-Beyazlılara da 1 yıl men talep edildi. 21 Haziran'da savunmasını verecek Beşiktaş'ın ardından 22 Haziran'da savunmasını yapacak olan Fenerbahçe'nin kaderi 24 Haziran haftasında UEFA tarafından tayin edilecek.

GERİYE DÖNÜK KARAR DA VERİLEBİLİR

İşte bu durum sonrasında oluşturulan senaryolar ve yapılan haberlerin bir kısmıyla ilgili UEFA'dan açıklama geldi. Avrupa futbolunun patronu olan kurum, disiplin organlarının bağımsız olduğunu vurgulayarak, disiplin soruşturması sürecine ilişkin bir tahminde bulunamayacağını belirtti.

BASIN "GERİYE DÖNÜK KARAR" YOK DEMİŞTİ

Dün ulusal basında yer alan ve TFF kaynaklarına dayandırılan haberlere göre UEFA'nın 'geçmişe yönelik karar almayacağı' ifade edilmişti. UEFA bu açıklamayla tahminde bulunulamayacağını, kurullarının kendi kararlarını vereceklerini belirtmiş oldu.

Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.