banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

UEFA, Şampiyonlar ligi için Fenerbahçe kararını verdi!
UEFA, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceğini açıkladı. UEFA, Fenerbahçe'ninŞampiyonlar Ligi'ne katılabileceğine dair yazıyı TFF'ye gönderdi.


Fenerbahçe'nin 2012-13 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebileceği kararrı Varşova'daki UEFA toplantı sonrasında açıklandı. Gerekçeli karar TFF ve Fenerbahçe kulübüne gönderildi. 

UEFA kesin kararını 10 gün içinde verecek. UEFA 30 Haziran'daki mahkemenin vereceği şikekararından sonra UEFA Disiplin Kurulu kesin kararını açıklayacak. UEFA'nın vermiş olduğu bu karar geçen yıl ortaya atılan şike iddialarındaki ilk şüphenin olmadığı anlamına geliyor... 

İŞTE FENERBAHÇE'NİN KARAR SONRASI İLK AÇIKLAMASI

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Kulübümüzün, 2012-13 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer almasına karar verdi.
Karar, UEFA’nın Kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu’na, 22 Haziran 2012 Cuma günü gönderdiği aşağıdaki açıklama ile bildirildi.
1- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi ,Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe SK’nın kendisine ilave dosyalar sunabilmesinin uygunluğuna;
2- Katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla,  şu an itibari ile Fenerbahçe SK’nın UEFA Karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir. 

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
(haber7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.