banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ücretsiz yaz spor okullarına kayıt başladı


konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, çocukların ve gençlerin yaz spor okullarında serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceklerini ifade ederek,'' Sporu toplumun her kesimine yaymak, çocuk ve gençlerinimizin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, içki, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlığı yerinde sportmen bir nesil yetiştirmek ve yönlendirmek için il merkezimizde ve ilçe merkezimizde yaz spor okullarını açıyoruz''dedi.
Açılacak olan yaz spor okullarının ücretsiz olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız,'' 05-18 yaş gruplarındaki gençlerimiz, Atletizm, Basketbol, Badminton, Güreş, Halk Oyunları, Hentbol, Judo, Karate, Masa tenisi, Satranç, Taekwondo, Voleybol, Yüzme, Tenis(kort), Futbol, Jimnastik gibi branşlara ücretsiz olarak katılabilirler. Ayrıca Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'in talimatıyla Yenice , GAP Vadisi içerisinde yer alan Cumhuriyet Parkı yüzme havuzlarını ücretsiz olarak gençelere açacağız. İnşallah bu vesileyle boğulma olaylarını önleriz''diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.