banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Ücretsiz Satranç Kursları Devam Ediyor

Yaklaşık 11 aydır açılan Yenişehir Gençlik Merkezi bilindiği üzere 26 kursla 2000 in üzerinde üyeye sahip bulunuyor.

Yaş aralığı 14-29 olmasına rağmen daha küçük yaştaki çocuklara dönük de faaliyetlerini sürdüren YGM açtığı satranç kursu ile de göz dolduruyor.
Hafta sonları yapılan kursa ilgi büyük. Zihin geliştirici olarak bilinen Satranç kursu iki eğitmen antrenörle devam ediyor.

Yenişehir Gençlik merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ:”Bütün kurslarımızdan daha fazla insanın yararlanması adına bir takım çalışmalar yapıyoruz. Hitap ettiğimiz yaş aralığını daha aşağılara çekerek, çocuklarımızı kazanmak arzusundayız.Okulların tatile girmesiyle gelecek taleplere göre kurs sayılarımızı çoğaltmak için hazırlığımız tamam.” Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise :”Yenişehir Gençlik Merkezi mizle güzel çalışmalara imza atıyoruz.Gençlerin gelişmesinde önemli rol oynayan Satranç kursu açarak çocuk yaştaki gençlerimize fırsat tanıyoruz.Ücretsiz kurslarımıza her kesi ve her kesimi bekliyoruz.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.