banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Üç büyüklerden taraftara mesaj
Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, Atatürkün önderliğinde yüce ulusumuz, başlattığı bağımsızlık savaşında, dünya tarihinde eşine az rastlanır bir direnç göstermiş, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, en değerli varlığımız Cumhuriyeti kurmuş ve genç Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır denilirken, şu ifadelere yer verildi:

Cumhuriyetin değerlerine bağlı nesiller Türkiye Cumhuriyetinin, Atatürkün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşması için 87 yıl önce başlayan mücadeleyi sürdürmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 87. yıl dönümünü kutluyor, ulu önder Atatürkü, Onun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz.

Öte yandan, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin internet sitelerinin giriş sayfalarında ise Cumhuriyetin 87. kuruluş yılı nedeniyle kutlama mesajlarına yer verildi.

Bu arada, Beşiktaş Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti, bugün yapılan antrenman öncesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk bayrağı ile fotoğraf çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.