banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Türkiye süper kupa finali urfa'da oynansın

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş A.Ş.'nin karşılaşacağı, TFF Süper Kupa maçı 31 Temmuz 2011 Pazar günü oynanacak.

Bu yıl 6. düzenlenecek TFF Süper Kupa maçının oynanacağı yer ve saat daha sonra açıklanacağı belirtildi.

Şanlıurfa kamuoyu bu maçın URFA'da oynanmasını istiyor. bize maile yolu ile ulaşan bazı Urfalı okuyucularımız; "bu maçın urfada oynamasını talep ettiklerini söylediler. bu konuda şanlıurfalıların teveccühüne mazhar olan Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in bu konuda devreye girmesini talep ettiler.

bu arada Şanlıurfa Platformu Oluşturma Grubu adına Oluşum Lideri Murat Demirkol yaptığı açıklamada: "Şanlıurfa Platformu Oluşturma Grubu olarak Süper kupa finalinin Şanlıurfa Gap Arena'da oynanması için bir süredir çaba sarfediyoruz. Fakat Kamuoyunda özellikle'de Şanlıurfa'da anlamadığımız bir biçimde Süper Kupa Finali'nin Erzurum'a verildiğinin açıklandığı gibi görüş hakim. Bu görüş tamamen yanlıştır. Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa Finali'nin 31 Temmuz 2011 günü oynanmasını 10 Haziran 2011 günü açıklamış fakat yer ve saat ileriki zamanda açıklanacak denilmiştir. Şanlıurfa'da bir çok kişilerinin bile inandığı bu söylenti gerçek dışıdır. Erzurum Valiliği ve Erzurum İl Gençlik Spor Müdürlüğü konu ile ilgili Kamuoyu oluşturup Finalin Erzurum'a verilmesi için lobi faaliyetinde bulunmaktadır. Erzurum'un şansı yüksektir ama çalışırsak bizimde şansımız yükselecektir" dedi

 

www.balikligol.com

Ş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.