banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ŞANLIURFA’DA YAPILACAK


ŞANLIURFA / Türkiye Güreş Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası 08-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılacak.
Ülkemizi temsil edecek sporcuların belirleneceği şampiyonaya 50 İlden yaklaşık 700 sporcu katılıyor.
11 Nisan Spor salonunda gerçekleşecek müsabakalar öncesi gerçekleştirilen teknik toplantıyla fikstür çekimi yapılırken Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Murat Önen, Yıldızlar Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Sporculara başarılar dileyen İl Müdürü Vekili Önen, şampiyon olan sporcunun ülkemizi ve şanlı bayrağımızı temsil etmeye hak kazanacağını sözlerine ekleyerek müsabakaların Fair - Play çerçevesinde gerçekleşmesini diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet Altun 6 yıl önce

Şanlıurfanın tanıtımı ve Güreş sporunun halkımıza sevdirilmesi vs. adına yapılmış çok güzel bir organizasyon. Emeği geçen herkesi yürekten kutlarım. Mehmet altun-Bakkalbaşı