banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Türkiye Löwü hayal kırılkığına uğrattı
Löw, Alman Futfol Federasyonunun (DFB) internet sayfasına yaptığı açıklamada, Kazakistan-Almanya karşılaşmasından çok kısa bir süre önce Türkiyenin mağlup olduğunu duydum. Doğrusu, Türkiyenin Almanyaya yenilgisinden sonra Azerbaycana karşı üstün bir performans gösterebileceğini düşünmüştüm, ancak tersi oldu. Büyük hayal kırıklığına uğradım şeklinde konuştu.

Kazakistana karşı dün akşam oynadıkları maçı da değerlendiren Löw, Kazakistanın son saniyeye kadar mücadele ettiğini belirterek, Kazakistan beklediğimiz gibi oynadı. İlk yarıda başarılı olamadık. Bir ya da daha fazla gol kaçırdık. Ancak ikinci yarıda takımımız üstün bir performans sergiledi. 4 maçta 12 puan toplamak güzel bir sonuç. Dünkü oyun ve sonuçtan dolayı çok mutluyum dedi.

Kazakistan galibiyetinden sonra Avrupa Şampiyonası yolunda önemli aşamalar kaydettiklerini ifade eden Löw, gelecekte oynayacakları maçları da kazanacaklarına inandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.