banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Türkiye Judo Şampiyonası Urfa'da olsun

Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Koyuncu ve Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.
Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Koyuncu, geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla Şanlıurfa’mızda spor adına çok güzel çalışmalara imza atan Ertuğrul Yıldız’ın Şanlıurfa için bir şans olduğunu belirterek ilk fırsatta,  Şanlıurfa’mıza Türkiye Judo Şampiyonasını getirmek istediklerini belirtti. İl Temsilcimiz Mücahid Delioğlu’nun enerjisi ve sinerjisinde katkıları ile judoda Şanlıurfa’nın geleceğinin çok parlak olduğunu görüyorum diyen Koyuncu, İnşallah en kısa zamanda Şanlıurfa’ya Türkiye Judo Şampiyonasını getireceğiz. Dedi.
Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya, ise Urfa’nın Judoda bir çok başarılara imza attığını ve Urfa’nın Judoda geleceğinin çok parlak olduğunu belirtti. Memleketimizin yetiştirmiş olduğu Ertuğrul Yıldız gibi başarılı bürokratlar sayesinde spor noktasında Şanlıurfa’nın çağ atladığını belirten Kaya, inşallah Şanlıurfa’dan judoda Dünya Şampiyonu çıkarmak en büyük hedefimizdir. Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Koyuncu ve Judo Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Halil Kaya’nın il müdürlüğümüzü ziyaret etmelerinden dolayı memnun olduğunu belirterek ilimizde judo sporuna gönül veren Antrenörlerimizin, Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin, İl Temsilcimizin canı gönülden yapmış oldukları çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Judoya emek veren bu arkadaşlarımız sayesinde Judo da Şanlıurfa’nın geleceği çok parlak olacaktır. Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.