banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Kötü Haber


Bildiğiniz üzere Şanlıurfa Platformu Oluşturma Grubu daha önce Türkiye Milli takımının 2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Grup maçının birisinin Şanlıurfa Gap Arena Stadı'na verilmesi için girişimlerde bulunmuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu ise maç programın çok önceden yapılmış olması nedeniyle veremeyeceğini  söyleyen Şanlıurfa Platformu Oluşturma Grubu sözcüsüMurat Demirkol: “Federasyon yetkilileri ile son yaptığımız görüşmede bu karşılaşmaları Şanlıurfa GAP Arena Stadı’na programın çok önceden yapılmış olması nedeniyle veremeyeceklerini bildirdiler. Maç biz Şanlıurfa Platformu olarak A Milli Futbol takımımızı bir hazırlık maçında dahi olsa Şanlıurfa'ya getirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.