banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

Türk Futbolundaki Tartışma Kabe'ye Taşında
Son iki yıldır Türkiye'nin gündemini çok önemli bir mevzuymuş gibi meşgul eden, şike, Fenerbahçe gibi futbol mevzularında inanılmaz bir noktaya gelindi. Öyle ki kendisini futbola kaptıran fanatik taraftarlar Kâbe-i Muazzama gibi mukaddes bir mekanda bile konuyu konuşmaktan geri durmuyor.

HTSpor'da yer alan bir habere göre futbol hakemi Kuddisi Müftüoğlu'nun Kâbe'de başına gelen bir olay anlatılıyor.

İddiaya göre, bir spor kulübünün taraftarları, Mekke'de tavaf sırasında gördükleri Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu'na "Maçlarda canımızı yakıyorsun... Bizi üzme... Daha adil yönetim göster" dedi.

Dini görevi yerine getirmek için Mekke'ye giden 5 fanatik taraftartarı tavaf sırasında Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nu gördü. Müftüoğlu'nun yanına yaklaşan taraftarlar "Hocam biz Fenerbahçeliyiz. Bizim maçlarda canımızı yakıyorsun, bizi zor durumda bırakıyorsun. Lütfen daha adil bir yönetim göster" şeklinde konuştu.

İlk etapta bu tepkiye şaşırıp kalan ancak taraftarın güleryüzlü yaklaşımı nedeniyle sakinleşen Müftüoğlu tavafta olduğu için herhangi bir cevap vermedi. Müftüoğlu ve taraftarların tavaf sonrası sohbet ettiği öğrenildi.

'HOŞGÖRÜ İLE YAKLAŞTIM'

Olayı doğrulayan Müftüoğlu, "Dini vecibelerimi yerine getirmek için Umre'ye gittim. Tavaf sırasında taraftarlardan bu sözleri duydum. Sonra da kendileri ile gayet güzel ve medeni bir şekilde muhabbet ettim. Rahatsız edici bir davranış görmedim. Bana bu tür ilginç yaklaşımlar çok oluyor. Genelde de Fenerbahçe taraftarlarından oluyor. Ama bu kez Tavaf sırasında yaşadım. Bunlara hoşgörü ile yaklaşmak gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.