banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Tuncay Şanlı Türkiye'ye geri dönüyor!

Başkan Aziz Yıldırım'ın "Eğer gelmek isterse Tuncay Şanlı'yı da kadromuza katarız" açıklamasıyla çok heyecanlandığını belirten milli futbolcu, "Fenerbahçe'yi ve muhteşem taraftarını çok özledim. Dönmek istiyorum" dedi. Sarı-lacivertli yöneticiler, Tuncay için Wolfsburg kulübü ile pazarlıklara başladılar
 
Şampiyon Fenerbahçe, transferde de fırtına gibi esmeye başladı. Emenike, Serdar Kesimal ve Orhan Şamtransferleri ile gücüne güç katan sarı-lacivertliler, şimdi de Tuncay Şanlı'nın transferini bitirmek için harekete geçtiler. Başkan Aziz Yıldırım'ın, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen "Tuncay Şanlı'yı transfer etmek ister misiniz?" sorusuna "Gelmek isterseTuncay'ı tabii ki kadromuza katarız" cevabı Almanya'da büyük yankı yarattı. 
 
Başkan Aziz Yıldırım'ın bu sözleri karşısında çok heyecanlanan ve duygulanan Tuncay, "Fenerbahçe'yi ve muhteşem taraftarını çok özledim. Kulübümle anlaşırlarsa hiç düşünmeden seve seve dönerim" dedi. Bu gelişme üzerine harekete geçen sarı-lacivertli yöneticiler, Wolfsburg kulübü ile Tuncay Şanlı konusunda görüşmelere başladılar. Fenerbahçe'nin bu transfer için 6 milyon euro'luk bir bonservis ücretini gözden çıkardığı öğrenildi.
 
 
 
Fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.