banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Trabzonun yıldızlarına Kartal kancası
Beşiktaşlı yönetici Cengiz Zülfikaroğlu, uçakta Trabzonlu Ceyhun ve Selçuka Sözleşmeniz ne zaman bitiyor? diye sordu. Sezon sonu yanıtını alan Zülfikaroğlu Bunu bilmemiz iyi oldu dedi.

Kartal, uçmak için gittiği Trabzon semalarında yaralanırken dönüş yolunda ilginç diyaloglar da yaşandı. Beşiktaş kafilesinin dönüşünde uçakta A Milli Takıma katılmak için İstanbula giden Trabzonsporlu Onur, Selçuk ve Ceyhun da vardı. Futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu bir anda Selçuk ve Ceyhuna dönerek Sözleşmeniz ne zaman bitiyor? diye sordu.

CEYHUN MÜMKÜN
Bu soru karşısında şaşıran ikili Sezon sonu yanıtını verdi.

Zülfikaroğlu ise Bunu bilmemiz iyi oldu. Zamanı gelince görüşürüz diyerek transfer sinyali verdi.

Beşiktaşın şimdiden listesine aldığı iki oyuncunun Bordo-Mavili kulüple ilgili akıbeti nasıl? Trabzonspor, yıllık 660 bin Euro alan Ceyhunla 2+1 yıllık söz kesti ancak sözleşmedeki Özel hayatında sakatlanırsa kulüp sözleşmesini tek taraflı fesheder maddesi nedeniyle anlaşma olmadı.

DenemeSELÇUK BAŞKANA BAĞLI
Selçuk İnan konusunda ise top başkan Sadri Şenerde. Yapılan ilk görüşmede Selçuk Sadri Şener devam ederse hemen imza atarım. O nedenle kongreyi beklemek istiyorum. Manisada 400 bin TL içeride kaldı. Aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum demişti. Bu iki isimle ilgili Beşiktaş-Trabzon hattında yaşanacak transfer yarışının neticesini zaman gösterecek.

HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.