banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Trabzonsporun zirve hesabı
Karadeniz temsilcisi üç maçlık periyotta, Bursadan zirveyi kapmaya çalışacak. Aradaki 3 puanlık fark 2 haftada kapanmazsa, Bordo-Mavili fırtına kendi hesabını kendisi görecek

Süper Ligde tekrar çıkışa geçen Trabzonspor, son 3 karşılaşmada topladığı 9 puan ve oynadığı iyi futbolla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Karadeniz temsilcisinin şimdiki hedefi ise son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürüp, Bursasporun elinden liderliği önümüzdeki 3 maçlık peryotta almak olacak. Beşiktaşı tek golle yıkan, Kasımpaşa filelerini 7 kez sarsan ve son olarak da Gençlerbirliği engelini 3 golle aşan Bordo-Mavililer, şimdiden zirve için ihtimal hesapları yapmaya başladı bile... Önümüzdeki hafta Trabzon, Konyanın konuğu olacak. Bursa ise Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak.

Gol averajına güveniyor

11. haftada da Trabzonspor-Galatasaray ve Antalyaspor-Bursaspor maçları olacak. İşte Trabzon bu iki mücadeleden kayıpsız ayrılıp, 3 puan gerisinde olduğu ancak gol averajı olarak üstün olduğu rakibinin önce Fenere ardından da ligin dişli ekiplerinden Antalya önünde puan kaybetmesini bekleyecek. Eğer bu gerçekleşmez ise Bordo-Mavililer, kendi hesabını kendisi kesecek!

12. haftada puan farkı yine aynı kalırsa, Trabzonspor 12. haftadaki Bursa deplasmanında son şampiyonu devirip, liderliği gol averajıyla Timsahtan kapmaya çalışacak.

İşte 3 maçlık periyot

10. HAFTA
Konya-Trabzon, Bursa-Fenerbahçe
11. HAFTA
Trabzon-Galatasaray, Antalya-Bursa
12. Hafta
Bursaspor-Trabzonspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.