banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Trabzonsporlu taraftarlar, Şanlıurfaspor'un belgeselini çektiler
Trabzonspor'un Joganita ve Tvbordomavi taraftar grupları ortak bir projeye imza atarak çekimlerini yaptıkları 'Kardeş Kulüp Şanlıurfa Belgeseli'nin tanıtımı yapıldı.


Trabzonspor'un internet üzerinden yayın yapan ve "Temiz Futbol güzel oyun" sloganıyla yola çıkmış gruplardan Joganita ile Tvbordomavi, Trabzonspor'un kardeş takımı Şanlıurfaspor hakkında mini bir belgesel hazırladılar.










İki gurubun ortak projesiyle gerçekleştirilen 'Kardeş Takım Şanlı Urfaspor' belgeselinin gösterimi Trabzon Sanat Evinde gerçekleştirildi. Joganita ve Tvbordomavi gruplarının yöneticilerinin birlikte organize ettiği projede, geçtiğimiz sezon büyük bir başarı göstererek adını 1461 Trabzon gibi Bank Asya Ligine yazdıran Şanlıurfaspor ile kardeşlik bağlarının pekiştirilmesinin amaçlandığı ifade edildi.



Tamamen amatör bir ekiple çekimleri gerçekleştirilen ve Trabzon Sanat Evinde Trabzonspor taraftarlarına sunulan, yaklaşık 30 dakika süren mini belgeselde Şanlıurfaspor'un geçtiğimiz sezon kazandığı başarıdan sunumlar yapıldı. Kulüp Başkanı ve yöneticilerinin görüşlerinin yer aldığı belgeselde ve Trabzonspor adına dostluk mesajları yayımlandı. Joganita ve Tvbordomavi yöneticilerinin bir araya gelerek büyük bir emek harcadığı bu proje izleyenler tarafından beğeniyle alkışlandı.


Belgesel ekibi gösterimin ardından yeni projeleri olan, 'Drogheda United Belgeseli' çekimlerinde güçlerini yine Trabzonspor camiasından alacaklarını ifade ettiler.

Haber Flash

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.