banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

Trabzonspordan Alanzinho açıklaması€Ž
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, kulüp eski yöneticilerinden İbrahim Hacıosmanoğlunun medyaya yansıyan açıklamalarında, Alanzinhonun transfer bedelinin Gürcistan üzerinden Norveç Kulübü Stabaeke gönderildiği iddiasına yer verildiği, Jajanın transfer edildiği Ukraynanın da kara para aklama ülkesi olarak ilan edildiği belirtildi.

Alanzinhonun 4 milyon avro bedelle transfer edildiğinin kaydedildiği açıklamada, Alanzinho için 1.5 milyon avro peşinat olarak Anadolu Bank kanalıyla Stabeak Kulübünün Norveç bankası olan Bank 1 Saardaki hesabına aktarılmış, geri kalan miktar için de Denizbank aracılığıyla teminat mektubu verilmiştir. Tüm bu gerçekler ışığında kamu yararına dernek olan ve bünyesinde İMKBde işlem gören bir şirkete sahip bulunan kulübümüzün her ödemesi şeffaf ve denetlenebilir niteliktedir ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

İstenen bilgi ve belgeler, ilgili herkese, yazıyla başvurmaları durumunda ibraz edilebilir. Ayrıca bir ülke vatandaşının bir başka ülkeyi kara para aklama ülkesi olarak ilan etmesinin diplomatik sonuçları da iyi düşünülmelidir. Türkiyenin en büyük kulüplerinden biri olan Trabzonsporda yöneticilik yapmış, daha da önemlisi başkanlığa aday olmuş kişilerin dedikodularla değil, doğru bilgi ve belgelerle açıklamalarda bulunmaları hem kulüp saygınlığı hem de kendi inandırıcılıkları açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu vesileyle genel kurul sürecine yaklaştığımız şu günlerde tüm kesimleri sağduyu ve gerçekler doğrultusunda görüş bildirmeye çağırıyor, bu düşüncelere aracılık eden medyayı da duyarlılığa davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.