banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Trabzonspor Otel El Ruha'da kalacak

konaklayacağı haberi üzerine Şanlıurfa Otel El-Ruha Müdürü Ertuğrul Er harekete geçti.

Dün Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Trabzonspor kafilesi 4 Mayıs'ta hava yoluyla Şanlıurfa'ya gelip daha sonra kara yoluyla Gaziantep'e geçip Dedaman otelinde konaklayacağı haberi üzerine Şanlıurfa Otel El-Ruha Müdürü Ertuğrul Er Gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gazetemizi ve Haber Sitemizi zevkle takip ettiğini belirten Müdür Er Gazetemize yaptığı açıklamalara göre Trabzonspor kafilesinin Gaziantep'te bir organizasyona katılıp daha sonra tekrardan Şanlıurfa'ya gelerek Otel El-Ruha'da konaklayacağını belirtti.

Şanlıurfa'nın en büyük turizm yeri olan Balıklıgöl'ün hemen yanında bulunan Otel El-Ruha Şanlıurfa'nın en büyük tarihi dokusu sahip bulunmakta. Trabzonspor'un El-Ruha Otelinde 40 oda ayırdığını belirten Müdür Er; Türkiye Ziraat Kupasının Şanlıurfa'da oynanacağından ve Trabzonspor gibi bir takımı otellerinde ağırlayacaklarından sonra derece memnun olduğunu ifade etti.

Paşa Benzer / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.