banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Trabzonspor gururlu ve hüzünlü

27 yıllık hasreti bitirmeye çok yaklaşan Trabzonspor, yine mutlu sona ulaşamadı... Karabük deplasmanından da 4-0'la farklı galip ayrılan Karadeniz Fırtınası, 1995-96 sezonundaki 82 puanlık rekorunu

Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda maç öncesinde oldukça renkli görüntüler vardı. Karabükspor ve Trabzonsporlu taraftarlarının yanyana izlediği karşılaşmada 200 kadar bordo mavili futbolseveler, takımını Karabük'te yalnız bırakmazken, Trabzonspor da bu sezon deplasmandaki en az sayıda seyircisi önünde sahaya çıktı.
 
ÇİLİNGİR EGEMEN
Maçın ilk bölümlerinde güçlü Karabük savunmasını geçmekte zorlananan Karadeniz Fırtınası, kilidi 18. dakikada kırdı. Colman'ın akıl dolu pasıyla topla buluşan Egemen, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Trabzonspor'un şampiyonluk ümitlerini korudu. İlk yarının kalan bölümlerinde oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçerken devre de 1-0 sona erdi.
 
Ancak ilk yarıda Sivas'tan gelen haberler Trabzonspor için iyi değildi. Fenerbahçe'nin ilk yarıyı 2-1 önde bitirmesi, Trabzon'un keyifini de kaçırdı.

ÜMİTLER DEVAM ETTİ
Sivas'taki skora rağmen ikinci yarıya iyi giren Karadeniz Fırtınası, Jaja'yla 2-0'ı yakaladı. Dakikalar 57'i gösterirken Serkan'ın sağdan nefis ortasına Jaja hafada asılı kalarak kafayı vurdu ve farkı ikiye çıkardı. Öte yandan Brezilyalı yıldız, bu sezonki 12. golünü kaydetti.

Bu golden sadece 3 dakika sonra bu kez Selçuk'un pasıyla sahneye çıkan Umut Bulut, kaleciyi de çalımlayarak topu ağlara gönderdi: 3-0. Dakikalar 74'ü gösteriken sağ çaprazda bir kez daha topla buluşan Umut Bulut, harika bir vuruşla bu sezonki 13. golünü de topu Karabük ağlarına gönderdi ve skoru ilan etti: 4-0.
 
YETMEDİ...
Bu skor Trabzonspor'u 82 puana çıkarsa da Karadeniz Fırtınası, ikili averajla şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırdı.
 
Ancak Trabzonspor, bu sezon gösterdiği tarihi performansla en az şampiyon kadar alkışı hak etti... haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.