banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin üç penaltısına isyan ediyor

Son haftaya 79 puanla F.bahçe'nin arkasında averajla ikinci sırada giren Trabzonspor'da, şampiyonluk umutları son haftaya kalırken, Bordo-Mavili camianın hedefinde yine hakemler var.Yönetimin yanı sıra taraftarlar ve yerel basın F.Bahçe'nin A.Gücü maçında 3 penaltı birden kazanmasını eleştirdi.

 

F.Bahçe-A.Gücü maçını izlemeden Telegol programına telefonla bağlanan Bordo-Mavili kulübün Genel Sekreteri Hasan Yener, "F.Bahçe'nin üç penaltı bulması çok enteresan. Maçı izlemedim. Ama bu konuda telefonlar aldım. İlk penaltı konusunda tereddütleri var arkadaşların. Aykut Kocaman'ın yüzü kızarmıştır herhalde. Aykut hocanın söyledikleri karşılığını buldu galiba. Yarış keşke sahada olsa. Medyaya bakacağız. Bu hafta neler yazacaklar? Kamuoyunun takdirine bırakıyorum." şeklinde konuşarak, penaltı kararlarına göndermede bulundu.

 

Avni Aker'deki taraftarlar ise Belediyespor maçı sırasında Fenerbahçe'nin üçüncü penaltı golünden sonra F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Futbol Federasyonu aleyhine tezahüratlar yaptı. Trabzon yerel basını da benzer bir tepki verirken gazeteler, "Trabzonspor'un masa başında mücadeleyi kaybettiği'' yönündeki iddiaları okuyucularıyla paylaştı. Karadeniz Gazetesi, "Penaltıbahçe hesapta yoktu'' derken, Günebakış Gazetesi, "Senaristler çok usta, figüran da hakemler'' başlığını kullanarak, Trabzonspor'un şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdığını yazdı.

Hasan Demir / Zaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.