banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Trabzondan Süleyman Atala yanıt!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atalın başkan Sadri Şenere yönelik sözleri üzerine sert bir açıklama yaptı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atalın yerel bir gazetede yer alan açıklamalarında, Sadri Şenere yönelik milli takımın Almanya seyahatiyle ilgili olarak yakışıksız ifadeler kullanıldığı savunuldu.

Atalın, şu anda bulunduğu göreve Trabzonspor Yönetim Kurulunun önerisiyle ve oylarıyla seçildiği belirtilen açıklamada, Sayın Atalın bu açıklamaların ardından görevi bırakması gerekirken konumunu koruması ayrıca manidardır. Trabzonspor Yönetim Kurulunun bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de başta başkanı sayın Sadri Şener olmak üzere kulübümüzün haklarını TFF nezdinde korumaya ve geliştirmeye gücü yetmektedir.

Söz konusu yerel gazetede yer alan haberde ise şu ifadeler kullanıldı:

Milli takımın Almanya seyahatine eski Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özenin davet edilmesine ilişkin başkan Sadri Şenerin Etik bulmadım sözlerine son tepki, eleştirilerin hedefindeki TFF Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Ataldan geldi. Atal, Başkan bir kaşık suda fırtına koparmak istiyor. Eski asbaşkan ve rektörün çağrılmasının neresi etik değil. Başkan Sadri Şener böyle küçük işlerle uğraşmayı bıraksın, takımını nasıl yücelteceğini düşünsün dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.