banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Torul G.Birliğinde salon tepkisi
Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Torul Gençlerbirliğinin kulüp başkanı Evren Evrim Özdemir, Takımımızın hakkı bu salon değildir dedi.

Özdemir, yaptığı açıklamada, bugün Maliye Milli Piyango ile evlerinde yaptıkları ve 3-1 yenildikleri maç sırasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Aşırı yağışın ardından salonun çatısının akması ve elektriklerin kesilmesi sonucu karşılaşmanın yarım saat durduğunu anımsatan Özdemir, Yenildik ama oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Gelişen olumsuz şartlar takımımızı etkiledi. Çatının akması sonucu oyuncularımız adeta su içerisinde mücadele ettiler. Oyunu bırakıp ellerine havlu alarak, ıslanan zemini silmek zorunda kaldılar dedi.

Salonla ilgili olarak maç öncesinde bazı girişimlerde bulunduklarını anlatan Özdemir, şöyle devam etti:

Torul Gençlerbirliğinin hakkı bu salon değil. Yetkililerin bir an önce bu salonu oyun oynanacak hale getirmelerini istiyoruz. Salonun maç oynanmasına elverişli olmadığını çok önceden yetkililere ilettik. Bürokratik engeller sonucu hala zeminle ilgili bir çalışma yapılmadı. Yetkililere, maç oynayacağımız günde mevcut elektriğin kesilerek, jeneratörle ışıklandırmanın yapılmasını önerdik. Ancak bu önerimiz dikkate alınmadı. Elektrikler kesilince yarım saat ara verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.