banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Toru'dan Örnek Davranış



PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’a destek amaçlı satışa sunulan kombine biletlerin satışı devam ediyor. Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı söz verdiği 70 adet kombine bilet yerine 90 adet aldı.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’a destek amaçlı satışa sunulan kombine biletlerin satışı devam ediyor. Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, söz verdiği 70 adet kombine bilet yerine 90 adet satın aldı.

Her Pazartesi günü Orçun Altıparmak’ın hazırlayıp sunduğu Spor Zirvesi programına telefon bağlantısı yaparak Şanlıurfaspor’a destek amaçlı 70 adet kombine bilet sözü veren Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, örnek bir davranış sergileyerek 90 adet kombine bilet satın aldı.

Yoğun işleri sebebiyle il dışında olan Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, biletlerin satın alınması için Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer’i görevlendirdi.

Kulüp binasına giden Ferhat Özer, 90 adet kombine bileti Şanlıurfaspor Basın sözcüsü İbrahim Halil Tepe’den aldı.
Basın Sözcüsü Tepe, diğer işadamlarına örnek bir davranış sergileyen Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’yu tebrik etti.
Bu arada Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer ise yaptığı açıklamada, Kanal Urfa’nın renklerinin de sarı yeşil olduğunu belirterek, yönetim olarak her zaman Şanlıurfaspor’un yanında olduklarını kaydetti.


Özer, konuşmasında Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’nun bu özverili davranışının diğer işadamları, sivil toplum kurulu temsilcileri ve medya kuruluşlarına da örnek olması temennisinde bulunarak şöyle dedi:
“Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Toru, il dışında olduğu için bu görevi bana verdi ve selamlarını söyledi. Sayın Toru, bir süre önce her ne kadar Yönetim kurulu görevinden istifa ettiyse de Şanlıurfaspor’a desteklerini sürdürüyor. Temennimiz o ki, Toru’nun bu örnek davranışı değir işadamları, medya kuruluşu ve Sivil Toplum Kuruluşlarına da örnek olur. Şanlıurfa’da 10 ilçe 16 Belde Belediye vardır. Her birisi 100 kombine bilet satın alsan 1600 adet eder. Ben buradan meslektaşlarıma de seslenmek istiyorum. 11 ayın sultanı Ramazan ayında siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının yemeklerine gelen meslektaşlarımın her birisi bir bilet alsa Şanlıurfaspor’a katkı sağlamış olurlar. Şanlıurfaspor’a sezonda başarılar dilerim”
Ferhat Özer, daha sonra 90 adet kombine bileti satın alarak bunun 30 adetinin taraftarlara dağıtılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.