banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Timsah kupayı kaldırdı

Üstü açık otobüsle şehir turu atan Bursaspor takımı, büyük bir coşku içinde Bursa Atatürk Stadı'nda onbinlerce taraftarının huzuruna çıktı. Tarihinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan Bursalılar, stadı bayram yerine çevirirken, takımın sahaya gelmesiyle birlikte coşku doruğa çıktı. Statta binlerce meşale yakılırken, bazı taraftarlar dumandan etkilendi. Tribünlere sığmayan binlerce taraftar, stadın çim alanını da tamamen dolduruken, otobüs üstündeki futbolculara ulaşmak için büyük çaba harcadılar.
Binlerce Bursalı, tezahüratların yanı sıra mehter takımının marşlarıyla şampiyonluğu doyasıya kutladı. Tribünlerde bazı Trabzonspor taraftarlarının da bayrak açarak Bursaspor'un sevincine ortak olduğu görüldü.


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, üstü açık otobüse çıkarak Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları tek tek tebrik ederek madalyalarını taktı. Ögezener, daha sonra şampiyonluk kupasını takım kaptanı Ömer Erdoğan'ı teslim ederken, statta büyük bir coşku yaşandı. Hava fişek gösterileri ve yakılan meşaleler eşliğinde şampiyonluk kupası tek tek Bursasporlu futbolcuların ellerinde gezdi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.