banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Ticaret Borsası Tarftara Forma Dağıttı


Şanlıurfa Ticaret Borsası Merkez Binası’nda gerçekleştirilen forma dağıtım törenine, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Satış, Eyyübiye Çarşı Grubu Dernek Başkanı Kerim Aksoy, Genç Şanlıurfaspor Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, 63 Taraftarlar Derneği Ali Çiçek ve Sarı Şimşek Taraftarlar Grubu İsmail Arslan katıldı.

Burada bir açıklama yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Satış, forma yaptırmaktaki amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve onları daha çok sosyal aktivitelere yönlendirmek olduğunu söyledi. Gençlerin spora ve futbola kazandırılması gerektiğini kaydeden Satış, Şanlıurfaspor ‘a, Taraftarlar Derneklerine ve Gruplarına da başarılar diledi.

Genç Şanlıurfaspor Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay ise, derneklerine olan katkılardan dolayı Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya, Yönetim Kurulu üyelerine ve meclis üyelerine teşekkür etti. Tuğbay, Ticaret Borsası’nın kendilerine her yıl forma yaptırarak destekle bulunduklarını kaydetti.

Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.