banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

TFF'den Altuğ ve personeline teşekkür

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’da oynanan 15 yaş altı (U15) Bayan Futbol Milli Takımının Rusya Bayan Futbol Milli Takımı hazırlık maçları nedeniyle 5 gün süre Şanlıurfa’da konuk olan Teknik heyetler ve sporcular ile Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı, Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ ve personeline TFF Genel Sekreter Vekili Ali Parlak imzasıyla teşekkür yazısı gönderdi.

     Teşekkür yazısında; “23-25 Kasım 2010 tarihleri arasında ilkiniz GAP Arena stadyumunda oynanan TÜRKİYE – RUSYA U15 Bayan Milli Takımları hazırlık müsabakaları organizasyonun her aşamasında göstermiş olduğunuz özverili çalışma ve gayretinizden dolayı şahsınıza ve emeği geçen tüm personelinize teşekkür ederim” ifadelerine yer verildi.

     Teşekkür yazısının kendileri ve personeli için onur olduğunu belirten Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, “Biz her zaman olduğu gibi Şanlıurfa’mızın adını sadece Türkiye’ye değil dünyaya bile en iyi şekilde duyurabilmenin gayreti içindeyiz. İlimize gelen her konuğa Şanlıurfalıların misafirperverliğini ve spora ilgisini göstermeye çalışıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası, Motokros Yarışması, Halfeti ilçemizde yapılan Su Kayağı Yarışması ve gösterileri gibi uluslar arası spor faaliyetlerine ev sahipliği yaptı ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu onur ben ve personelim kadar Şanlıurfalılara da aittir” dedi.

     Bilindiği gibi 23 Kasım 2010 tarihinde GAP Arena stadında oynanan maçı Türkiye 6-2 kazanmış, 25 Kasım 2010 tarihinde oynanan maçı ise 3-1 Rusya kazanmıştı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.