banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Tekvando şampiyonları kenar semtlerden çıkacak

Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ’un, GAP Arena Stadının tam olarak faaliyete girmesiyle birlikte il genelinde daha önce çalışmalarını Atatürk Spor Salonu, Gençlik Merkezleri ve 11 Nisan şehir stadında yapan salon sporcularının da modern tesiste çalışma imkanı bulacaklarını söylemesi Tekvandocuları sevindirdi.

     Daha önce çalıştıkları yerin fiziki şartlarının uygun olmadığımı belirten Tekvando İl Temsilcisi Abdülkadir Doğan, “Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ’un önerisiyle GAP Arena’da uygun bir salonda daha rahat bir şekilde çalışmalarımızı sürdürebileceğiz. 28.29 Aralık 2010 tarihinde yapacağımız Okullar arası Gençler Türkiye Şampiyonası seçmelerini GAP Arena’da yapacağız. Yeni salonumuzdan Urfa’yı temsil edecek tekvandocu gençlerimizi Çorum’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına göndereceğiz. GAP Arena’ya gitmemizdeki amacımız kenar semtlerimize de tekvando sporumuzu yaymaktır. Kenar mahallerimizde ve GAP Arena çevresindeki mahallelerde bu potansiyel var” dedi.

     Tekvando İl Temsilcisi Doğan, ‘Stad çevresindeki mahallelerin bu hizmetten yararlanmaları da bizler için ve Urfa’nın istikbali için son derece mühimdir. Oradaki çocuklarımıza bu hizmeti vermemekte büyük vebal olur. Spor Branşları içinde aynı önem söz konusudur. Sporu tabana ve genele yaymak tamamen fedakârlıktan geçer. Bunun yolu da gayretten ve GAP Arenadan geçer. Bizim ve Müdürlüğümüzdeki çalışan arkadaşlarımızın gayreti Şanlıurfa ve Şanlıurfa’da spora önem veren, spor yapmak isteyen gençlerimiz ve insanlarımız içindir’ diyerek kenar semtlerdeki gençlerimizi de spora yönlendirmesinden ve bizlere modern bir salonda çalışma fırsatı sağladığından dolayı da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

     Bilindiği gibi Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, “Gelişime ayak uyduramayanlar, kendilerini yenilemeyenler bu yarıştan maalesef geri kalacaklardır. Şanlıurfa, sporda en ihtişamlı günlerini yaşamakta ve önümüzdeki günlere emin adımlarla ilerlemektedir. Sporcularımıza sunduğumuz GAP Arena fırsatı, belkide son yıllarda sunulan en büyük imkândır. Bu imkânı kavrayamayanlar, sunulan desteğin kadrini-kıymetini anlayamayanlar sonuçta sportif faaliyetlerini kendi gayretleriyle bir başka yerde de devam ettirebilirler. Biz o konuda da kendilerine yardımcı oluruz. Türkiye’nin en görkemli tesisinde 350 metrekarelik devasa salon tahsisinin önemini anlayamayacaklara sadece şaşırmaktayız, üzülmekteyiz. Ancak, bu konunun önemini önümüzdeki bir kaç ay içersinde o arkadaşlarımızın da anlayacaklarına kanaatimiz tamdır” demişti.

www.balikligol.com

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.