banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Teknik Direktör Hüseyin Dağ özür diledi

Sarı Yeşilli ekip bugün tek idmanla hafta sonu karşılaşacağı Denizlispor maçına hazırlanırken, Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hüseyin Dağ, deplasmanda oynanan Boluspor maçında alınan kötü skordan dolayı özür dilediğini söyledi.

 

Bugün yapılan antrenmanda çabukluk ve dayanıklılık çalışan Şanlıurfasporlu futbolcuların hırslı ve istekli olduğu dikkat çekerken, Pazar günkü maçtan mutlak 3 puan alacaklarını ifade ettiler.

 

Pas çalışması ve yarı alanda taktiksel çift kale maç ile idmanı sonlandıran sarı yeşilli ekibin teknik patronu Hüseyin Dağ, “Çok sıkı bir şekilde hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz hafta çok kötü bir sonuç aldık. Bu skordan dolayı tüm Şanlıurfalılardan özür diliyorum. İnşallah bu hafta ve önümüzdeki haftalarda alacağımız sonuçlarla taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

 

Dağ, K enan ve Umut Gündoğan’ın sakatlıklarından dolayı Denizlispor karşısında da forma giyemeyeceğini belirtirken, “Geçtiğimiz haftalarda oynadığımız maçlarda hep eksik futbolcular dan yoksun sahaya çıktık. Umut Gündoğan ve Kenan Karışık sakatlıkları sebebiyle Antrenmanlara çıkamıyor. Mevcut futbolcularımıza da sonsuz güveniyoruz. İnşallah hafta sonu 3 puan alarak son Boluspor maçının telafisini yapacağız. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” diye konuştu.

 

Öte yandan sarı yeşilli ekip Pazar günü  saat 14:00’te karşı karşıya geleceği Denizlispor maçı hazırlıklarına yarında yağacağı antrenmanla devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.