banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Tatlıses Urfaspor Maçına Gelmedi
Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor’un bu hafta Şampiyonluk maçına geleceğini bildiren İbrahim Tatlıses daha sonra üzülerek belirtmiş olduğu gelememe haberinin sebebini göndermiş olduğu mektupla açıkladı.
Şanlıurfaspor-Kocaelispor karşılaşmasının öncesinde stattaki taraftarlar için düzenlenmiş konserde Tatlıses’in göndermiş olduğu mektup okundu.

Tatlıses Mektubunda; “Tüm Şanlıurfa’lı hemşerilerimi selamlıyorum.Orada bulunan tüm büyüklerime ve 43 yılda sonra bizi böyle bir mutluluk ile karşı karşıya getirenlerden teşekkür ediyorum.Gelemememin sebebi rahatsızım siz hemşerilerimin beni böyle görmenizi istemem coşkulu bir şekilde şampiyonluk kutlaması yapmanız için gelmek istedim hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.
Abdullah Toprak/ urfahabermerkezi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.