banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Tatlıses Şanlıurfaspor'u Ağırladı
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses İstanbul Etiler Tatlıses Kebap'ta Şanlıurfaspor 'a moral yemeği verdi. Pazar günü İstanbul'da Gaziosmanpaşaspor ile Eyüp Stadında oynayacağı maç için İstanbul'a gelen Şanlıurfaspor 'a ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses Etiler Tatlıses Kebap'ta bir moral yemeği verdi.



Yemekte ev sahipliği yapan Ahmet Tatlıses Şanlıurfaspor'u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını,her zaman Şanlıurfaspor 'un yanında olacaklarını söyledi.İbrahim Tatlıses'in tedavisinin devam ettiği bir sürece rastladığı için yemeğe katılamadığını söyleyen Ahmet Tatlıses,”Babam ve ben Şanlıurfaspor 'a başarılar diliyoruz.Herzaman Urfa'nın ve Şanlıurfaspor 'un yanındayız dedi.



Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu ise:İbrahim Bey ve Ahmet Bey'in bizler gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyoruz.Biz Urfa'lılar ve Şanlıurfaspor'lular olarak.Tatlıses'e ve oğlu Ahmet Bey'e teşekkür ediyoruz dedi.



Önemli olan Şanlıurfaspor 'u desteklemeleridir diyen Saraçoğlu,”İbrahim Bey'in yemeğe telefonla katılarak yaptığı konuşma bizleri ve futbolcularımızı duygusallığa iterken İbrahim Bey'in ve oğlu Ahmet Beyin destekleriin bizlerle olası ise bize moral ve güç verdi,derken Tatlses Ailesine teşekkür etti.
Kanalurfa.com













Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.