banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Tarsus, Urfaspor bizi yıktı

Sahasında Çarşamba günün Şanlıurfa’a spora 2-1 yenilen Tarsus İdman Yurduspor hayal kırıklığı yaşıyor.

Yazılı bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı, İsmail Akdağcık yıkıldık dedi. İşte o açıklama; “3 Gün önceki Sakarya spor maçında oynanan futbolla ümidimiz artmışken içerde oynadığımız Şanlıurfa spor maçındaki oyunumuz hepimizi hayal kırıklığına uğratmıştır. Maç oynanmadan mücadele etmeden kazanılmaz.

 

Düşme hattındaki puan farkının fazla olmaması ümidimizin sezon sonuna kadar devam etmesini sağlamaktadır. Bundan sonra hatayı ve yanlışları telafi etmemiz için çok zor bir dönem içerisine girmiş bulunuyoruz.

 

Her kesimin kendine düşen görevi sorumluluğu bilinci içerisinde hareket etmektedir. Her yönü ile Türk sporuna marka olmuş takımımızı bu durumdan el birliğiyle çıkarmak zorundayız. Bize destek veren herkesi zor durumda bırakıp üzüyoruz, bu zor günleri atlatmak için eksiklerimizi hatalarımızı gidererek Tarsuslulara kendimizi affettirmek mecburiyetindeyiz. Bundan sonra oynayacağımız her maç final niteliği taşımaktadır. Birliğimizi gücümüzü birleştirerek hiç alışmadığımız layık olmadığımız bu ortamdan kurtulmak için bugünden itibaren daha çok kenetlenip bu zor günleri atlatacağımıza inanıyorum.

 

      Pazar günü oynadığımız futbol ve aldığımız kötü neticeden dolayı Tarsus halkı ve taraftarlarından özür diliyoruz. İnşallah bu kötü günleri en kısa zamanda atlatıp düşme bölgesinden kurtulacağız” dedi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.