banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Taraftarlar Şahana Yapılan Saldırıyı Kınadı

Pazartesi günü Van deplasmanında Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan`a yapılan saldırıya Sarı-Yeşilli taraftarlarda kınadı. Taraftarlar, Teknik Direktör Mehmet Şahan`a yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınadıklarını dile getirdiler.

 

UrfAslan Genel Koordinatörü Ekrem Önder Çiftçi, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

 

“Farklı bölgelerin farklı şehir ve şirket takımlarının arasında dostluk içersin-de rekabet ağı ören ve mücadelesine dahil olduğumuz Spor Toto 2.Lig Kırmızı grupta, geçen pazartesi oynanan Belediye Vanspor -Şanlıurfaspor karşılaşması sonrasında güvenlik zafiyeti neticesinde yaşanan olayda teknik direktörümüz Mehmet Şahan ve yöneticilerimizden Ahmet Akarslan’ın yaralanmasıyla sonuçlanan çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz. Sporda şiddeti önleme adına alınacak kararlarda aklıselimin hâkim olacağını umuyor ve bu konu ile ilgili alınacak her türlü karara saygılı olduğumuzun bilinme-sini istiyoruz.

 

Bununla birlikte,  işlenen bu adi suçun bir futbol müsabakası sonrasında meydana gelmesinin, suçun niteliğini değiştirmemesi gerektiğinin göz önünde bulundurulmasını özellikle kamuoyunun dikkatine sunarız.

 

UrfAslan Bağımsız Şanlıurfaspor Taraftar Oluşumu olarak yaşanan bu çirkin olayı şiddetle kınadığımızı bir kez defa belirtir, sorumlu yada sorumluların ilgili yasalar çerçevesinde cezalandırılmalarını ve bu tür olayların bir kez daha yaşanmaması için “Sporda Şiddetin Önlenmesi”ne dair kanun tasarısının bir an önce yasalaştırılması için ilgilileri göreve davet ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.