banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Taraftarlar 2011 yılından umutlu

Antalya`da ikinci yarı kamp çalışmalarının ilk etabını tamamlayarak 2 gün izne ayrılan Şanlıurfaspor, bugün yine Antalya Bellek`te toplanarak ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Şuana kadar herhangi bir transfer yapamayan Sarı-Yeşilli ekip, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dinç nezaretinde transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup`ta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan fakat ligin ilk yarısının sona ermesiyle bu hedeften baya bir uzak kalan Şanlıurfaspor, ikinci yarıda ilk 5`e girebilmeyi planlıyor.

Bu kapsamda Antalya Bellek`te ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan ve 2 gün izne ayrılan Sarı-Yeşilliler, yine Antalya`da toplanarak ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

Halen transfer yapılmadı

İkinci yarıda mutlak ilk 5`e girmeyi amaçlayan Şanlıurfaspor, bu kapsamda eksik gördüğü mevkilere oyuncu takviye etmek istiyor. İlk yarının bitimiyle birlikte transfer çalışmalarına Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dinç nezaretinde başlayan Şanlıurfaspor, halen aradığı futbolcuları bulmuş değil. En az 4-5 futbolcu transfer yapmayı hedefleyen Sarı-Yeşilli ekip, birçok futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-Yeşilli ekibin iki haftalık süre zarfında kaliteli 4 veya 5 futbolcu transfer etmesi bekleniliyor.

Taraftarlar 2011 yılından umutlu

2010 yılında yine hayal kırıklığına uğrayan Şanlıurfaspor`lu taraftarlar, yeni yıldan umutlular. Bu sezon Şanlıurfaspor`dan şampiyonluk bekleyen taraftarlar, takımlarının 2010 yılını ligde 5. Sırada tamamlaması ve şampiyonluktan uzak kalmasıyla birlikte gözler 2011 yılına çevrildi. Her zaman olduğu gibi 2011 yılında da takımlarına büyük destek vereceklerini belirten Sarı-Yeşilli taraftarlar, “İnşallah takımımız bu yıl ilk 5`e girer ve Ekstra Play-Off maçlarından Bank Asya`ya çıkarız” şeklinde konuştular. 

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.