banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Taraftarıyla İskenderun'a çıkarma yapacak

Sarı-yeşilli kulübün basın sözcüsü Reşit Akıl, yaptığı açıklamada, son 11 maçta yenilmediklerini ve iyi bir seri yakaladıklarını belirtti.
Bu seriyi sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini aktaran Akıl, şu ana kadar 30 maçın sadece 3'ünde rakiplerine boyun eğdiklerini ve grupta en az gol yiyen takım olma unvanını da ellerinde bulundurduklarını dile getirdi.
Takımın başarısının sürpriz olmadığını ifade eden Akıl, şunları kaydetti:
''Şampiyonluğumuzu ilan etmek için sabırsızlanıyoruz. Ligin sonu yaklaştıkça heyecanımız artıyor. İskenderun Demirçelikspor maçını kazanıp matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Rakibimizin şu anda grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Oradan güzel bir oyunun ardından galibiyetle dönmek istiyoruz. Bu maçta ciddi taraftar kitlesinin de bize destek vereceğini düşünüyoruz. İskenderun yönetimi çok sayıda taraftar götürme talebimize olumlu yaklaştı. Ancak statları 12 bin kişilik. Çevre illerden ve Şanlıurfa'dan gidecek taraftarımızın desteğiyle oynayacağımız maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız dedi.''
İskenderun Maçına Çıkartma Yapılacak
Şanlıurfaspor Yönetimi Deplasman oynanacak olan İskenderun Demir Çeliksspor maçı için otobüs kaldıracak.
Otobüslerin yakıt paralarının Belediye tarafından karşılanacağı otobüsler Pazar günü  sabah 08:00’da 11 Nisan Stadyumunun önünde kaldırılacak.
10 otobüs ile İskenderun maçına çıkarma yapılacağını belirten Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Reşit Akıl, şampiyonluğun ilan edilebilecek olan maçın kendileri için önemli olduğunu belirterek,” şampiyonluk maçında taraftarlarımızı aramızda görmek istiyoruz. Yaptığımız çalışmalarla deplasmana 10 otobüs götüreceğiz. Belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile şampiyon olup geri döneceğiz.” Dedi.
Öte yandan gidecek taraftarların gidiş geliş 15 TL ödeyecek, ödenecek ücretlerin otobüs firmasına ödeneceği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.