banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Taraftardan Şanlıurfaspor'a antremanda büyük destek

Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu nezaretinde yapılan ve 1 saat süren sarı yeşilli ekibin son çalışmasında futbolcular maçın son taktik çalışmasını yaptı.

 

Yönetim kurulundan Muhammed Kerem Şimşek, Şeyhmus Göçmez ve Hamdi Us’unda izledi antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.

 

Akşam yapılan antrenmana gelerek takıma moral veren taraftarlar, meşaleler yakarak sarı yeşilli takımdan galibiyet sözü aldı.

 

Şanlı Çarşı taraftarlar derneği üyelerinden oluşan 100 kadar taraftar uzun süre takım lehine tezavhuratlarda bulunurken, Elazığspor maçında takımın yanında olacaklarını söylediler.

 

Maç öncesi teknik heyet ve futbolculara moral veren taraftarlar bir süre antrenmanı da izledikten sonra tesislerden ayrıldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.