banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Taraftardan Güllüoğlu’na Şükran Plaketi


Şanlıurfaspor taraftarlarına daima destek veren Yönetici İbrahim Güllüoğlu’na sonsuz şükranlarını ifade eden 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, makamında görüştüğü İbrahim Güllüoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ederek taraftarlar adına bir plaket takdim etti.
Samsunspor galibiyetinin yanı sıra Boluspor deplasmanını da değerlendiren İbrahim Güllüoğlu ise Şanlıurfaspor’un çok köklü bir tarihe sahip olduğunun altını çizerek takımı layık oldukları yere taşıyacaklarını söyledi.
Samsunspor karşısında alınan galibiyetle 3 puanın oldukça önemli olduğunu aktaran Güllüoğlu, “Bolu’dan puan veya puanlarla dönmemiz çok önemli. Takımımızın düşme potasında olmaması gerekir. Urfaspor iyi bir takım. Takımı layık olduğu yere getirmek için çaba gösteriyoruz” dedi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.