banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

Taraftara armağanımız olsun

Şanlıurfaspor’lu futbolcular, 2-1 yendikleri Adana Demirspor galibiyetini taraftarlara armağan etti. Sarı-Yeşilli futbolcular, bundan sonraki maçlarda da tüm taraftarları GAP Arena’da görmek istediklerini söylediler.

Adana Demirspor galibiyeti ile çıkışını sürdüren Şanlıurfaspor, gözünü haftaya oynayacağı Eyüpspor maçına dikti. Sarı-Yeşilli futbolcular, önlerinde oynayacakları maçlarını da kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor.  Sarı-Yeşilli futbolculardan Erhan ve Alaattin ile Yertek’in, Adana Demirspor galibiyetiyle ilgili açıklamaları şöyle;

 

Erhan Eren;

Hafta sonu zorlu bir mücadeleden çıkmıştık. Uzun bir yolculuktan sonra biraz yorgunduk ama yinede Adana Demir’i yenmeyi başardık. Maça biraz geç konsantre olduk fakat 2. Yarı maça iyi başladık. Galip geldik çok mutluyuz. Adana Demir galibiyetini tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz. İnşallah bundan sonra bu galibiyetlerin devamı gelecek.

 

Alaattin Tosun;

Adana Demirspor’u yendiğimiz için çok mutluyuz. Hafta sonu Of’tan geldik zemini çok ağırdı. Adana Demir karşısında da ilk ayrı belki kötü oynadık ama ikinci yarı bu takımın neler yapabileceğini herkes gördü. Daha çok katletmemiz gereken mesafe var ama bu stat dolduğu zaman her şeyin daha iyisini yaparız.

 

Yertek Evren Başaran;

Bu çıkışımız devam ettiği sürece inşallah Şanlıurfaspor’u layık olduğu yerlere getireceğiz. Seriyi devam ettirip haftaya da Eyüp’ü yenmek istiyoruz. Bundan sonra liderliği almak için oynayacağız. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı kazanıp ve rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle liderliği de ele geçireceğiz. Taraftarlarımız desteklerini esirgemesinler. Her maçta GAP Arena’ya gelerek bizi desteklesinler. Bundan sonra GAP Arena’yı dolu görmek istiyoruz. Adana Demir maçı hafta içi olmasına rağmen taraftarımız yine muhteşemdi inşallah hafta sonu olan maçlarda da taraftarlarımız stadı doldururlar.

Ali Akarslan Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.