banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Süt’ten Şanlıurfaspor’a moral yemeği (videolu)

Cevahir Konukevinde düzenlenen yemeğe, Yönetim kurulu üyeleri, Kemal Süt, Vedat Bucak, Mahmut Saatcı ve Süleyman Aksu. Genel Koordinatör Hüseyin Dağ, Teknik Direktör Cihat Arslan ve yardımcılarının yanı sıra futbolcuların tamamı ve eşleri katıldı.
Urfa’ya özgü yemeklerin ikram edildiği Şanlıurfaspor kafilesine yemek sonrası yine Urfa’ya özgü Şıllık tatlısı verildi.
Urfa yemeklerine hayran kalan futbolcu ve eşleri Urfa’da yedikleri kebap çeşitlerini daha önce hiçbir yerde yemediklerini dile getirdiler.
Yemekte bir konuşma yapan Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, futbolcuları kaynaştırma adına böyle bir yemek organizasyonu düzenlediklerini ifade ederken, “Hepiniz hoşgeldiniz, geldiğiniz için teşekkür ederim. Karşıyaka maçında gösterdiğiniz performanstan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Osmanlıspor maçında da sizlerden galibiyet bekliyoruz. Sizlere o maçta da başarılar diliyorum” dedi.
Şanlıurfaspor kaptanı Rodrigo Tello ise, yemek davetinden dolayı takım adına Kemal Süt’e teşekkür ederken, Tüm İslam alemi ve Şanlıurfalılara ‘İyi bayramlar’ dileklerinde bulundu.
Öte yandan bazı futbolcular ise yönetim kurulu üyesi Kemal Süt’e teşekkür ederken, bu tür kaynaşma yemeklerinin sürekli devam etmesi gerektiğini ve takımda tam bir aile havasının olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.