banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Süt: Şehir şampiyonluğa kenetlenmeli

Şanlıurfalıların iş yerlerine ve evlerini bayraklarla donatması gerektiğini belirtes Süt; "Çok iyi bir takımımız var şu anda benim taraftarlardan ricam takımlarına sahip çıksınlar, İnşallah bu takım şanlı taraftarımız destegi ile özlemle beklediğimiz şampiyonluğa ulaşacaktır" dedi.

Kulüp sivil toplum ve proje geliştirme üyesi Kemal Süt yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

ŞAMPİYONLUK HAVASINA GİRELİM

"Şanlı taraftarımızdan isteğim bu sezon çok iyi transferler yaptık, PTT 1. ligde sezonun ilk haftasına 3 puanla başladık. Elazığ'da Adanaspor karşısında takımımız çok üstün bir oyun sergileyerek, adeta rakip takımı kendi sahasına hapis etti.

Sonuç çok daha farklı olabilirdi; oyuncularımız oldukça iyi oynuyorlar.

Bu sene inanıyorum ki, Şanlıurfaspor olarak özlemle beklediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız.

Şanlıurfa'yı şampiyonluk havasına sokalım! Taraftarımızla kolkola eğer girersek; şampiyonluk yolu bize yakın demektir.

Şehir merkezinde yaşayan herkes işyerlerinin ve evlerinin camlarına, sokaklara, balkonlara irili-ufaklı Şanlıurfaspor bayraklarını assınlar ki , Takıma psikolojik hava gelsin.

Kentte yaşanan şampiyonluk heyecanını ortaya koysun, bu asılan bayraklar sporsever Urfalıların takımlarına duydukları güveni gösterir.

PASSOLİGi HEMEN ALIN

Şanlıurfaspor'da şuana kadar 1500 civarında Passolig satışı oldu.

Taraftarlarımız 15 TL lik bir ücret ödeyerek kartlarını Gap Arena stadyumundaki gişelerden alabilirler, zaten Şanlıurfaspor'u tercih ettikleri zaman bu ödedikleri ücretin yarısı Şanlıurfaspor'a gelir olarak geri gelecek, bu kartı alacak olan taraftarlar kulübümüze de bir katkı yapmış olacaklar.

Gap Arenadaki cimlerin yanmasından dolayı maçlarımızı başka şehirlerde oynamaktayız ama bu geçici bir şeydir, yetkililerden aldığımız bilgiye göre 6. haftada oynayacağımız Orduspor maçını sahamızda seyircimizin karşısında oynayacağız takımımızın dışarıda yapacakları maçlarda taraftarın girebilmesi için Passoliğ kartları biran önce alsınlar ki maçları rahat bir şekilde takip edebilsinler, zaten Passolig kartı olmadan stadyumlara kesinlikle giremeyecekler. Taraftarlardan ricam biran önce gidip kartlarını alsınlar.

KULUBÜMÜZE VE ŞEHRİMİZ SAHİP ÇIKIN!

Çok iyi bir takımımız var şu anda benim taraftarlardan ricam takımlarına sahip çıksınlar, Halepli bahçede bulunan El-Ruha otelinin altında Urfaspor Stone mağazamız en kısa zamanda taraftarlarımızın hizmetinde olacak. Sarı yeşilli taraftarlar bu mağazada 3 büyük takımın mağazasında olduğu gibi tüm Şanlıurfaspor lisanslı ürünlerini buradan temin edebilirler. Bu takım tüm Şanlıurfa'nın takımıdır.

Biz şampiyon olup süper lige çıktığımız zaman tüm Şanlıurfa kazanacaktır. Şanlıurfaspor'lu taraftarlardan beklentimiz kulüplerine ve şehrimize sahip çıkmalarıdır kendilerinden bunu bekliyoruz.

Biz Şanlıurfaspor kulübü olarak her gün daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz, Şanlıurfaspor'lu taraftarlar takımlarına ne kadar sahip çıkarlarsa daha güzel günler Şanlıurfaspor'u bekliyor olacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.