banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Suruçlular heyecanla 5 Mayısı bekliyor

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın da gelecek olması, Suruçluları heyecanlandırdı.
Suruç'un gündeminden düşmeyen Mürşitpınar Sınır Kapısı için en yetkili iki liderin Şanlıurfa'da buluşması Suruçlular için yeni bir umut kaynağı olurken, toplanan 25 bin imzanın sonuç alınıp alınamayacağı ve liderlerin bu konuda Şanlıurfa da bir açıklama yapıp yapmayacakları Suruçlular için merak konusu oldu.
Mürşitpınar Sınır Kapısı'nın 2004 yılında resmi belgelerde açılmış gösterildiğini fakat kapının bir türlü açılmadığından dolayı ilçe halkı bunun üzerine 25 bin imza toplamış bu imzalar ilk olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız'a ardından Şanlıurfa Valisi Nuri Okutana esnaf tarafından verilmişti. Talebe karşılık olarak Suruç İlçe Kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız tarafından 25 bin imza Ankara'ya Başbakana ulaştırılması için götürülmüş, diğer yandan imzaların bir nüshası ise AK Parti Suruç İlçe Başkanı
İzzet Aslan tarafından Tarım Bakanı Mehdi Eker ile Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'a verilmişti.
İmza kampanyasını başlatan esnaf, Başbakan Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Esad'ın kendileri için umut olduğunu belirterek, "Kapının açılması için umudumuz sürüyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın Şanlıurfa'ya maç için gelmesi bekleniyor. İnşallah iki lider Mürşitpınar kapısının açılması için görüşür ve sonuca bağlanır" dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.