banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Suruç Gençlikspor Akşam yemeği'nde buluştu

Cevahir Konuk evinde düzenlenen akşam yemeğine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şube Müdürleri Murat Önen ve Cenk Payaslı katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güven瑠’Sporcuların son haftalarda aldığı başarılı sonuçlardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum Bu başarının devamını diliyorum.’’ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise  Suruç Gençlikspor’un iyi bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek, ‘‘Lig uzun bir maratondur. Henüz işin başındasınız. İyi bir takım olma yolunda ise emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bizde diğer amatör spor kulüplerine olduğu gibi sizlere de elimizden gelen desteği vermeye hazırız.’’ Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız tarafından Vali Celalettin Güvenç’e Suruç Gençlikspor’un forması hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.