banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Ş.Urfasporda hedeften kopma yok

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, hedeften kopmadıklarını söyledi. Al, `her takımda böyle iniş çıkışlı tablolar olabilir` diyerek, yeniden iyi günlere döneceklerine inandığını söyledi.

Son haftalarda galibiyete hasret kalan Şanlıurfaspor`da Teknik Direktör Ekrem Al`ın açıklaması taraftarı tekrardan umutlandıracak gibi görünüyor. Konya Şekerspor yenilgisinin ardından biranda kendini ligin 12. Sırasında bulan ve taraftarın neredeyse şampiyonluktan umudunu keseceği şu zamanlarda Ekrem Al`ın yaptığı açıklaması taraftarlara umut dağıttı. 

Son haftalarda kaçan puanlara değinen Tecrübeli Teknik Adam, “Konya Şeker maçında bireysel hatalardan dolayı yenildik. Ondan bir önceki Pendik maçında da yine galibiyeti kaçırdık bazı aksaklıklar yaşıyoruz. Bunu ilerleyen haftalarda atlatacağımıza inanıyorum. Son haftalarda istemediğimiz bir şekilde puanlarda kaybettik ama bu hedefimizin sonu değil. Hedefimizden kopmadık. Lig uzun bir maratondur. Tabi ki zaman zaman böyle inişli çıkışlı tablolar olacaktır” dedi.

Hafta sonu Balıkesir`i ağırlayacaklarını dile getiren Ekrem Al, “Bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. İnşallah galibiyet hasretimizi bu maçla sonlandıracağız. Balıkesir maçından 3 puan alarak çıkışa geçip yine bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Mehmet Öncan, Sarı kart cezalısı

Öte yandan, Şanlıurfaspor`un orta sahadaki başarılı is-mi Mehmet Öncan, cezalı duruma düştü. Sarı-Yeşilli ekibin transfer sezonunda İskenderun Demir Çelikspor`dan renklerine kattığı tecrübeli futbolcu, Konya Şekerspor karşısında rakibine yaptığı faul sonrası maçın hakemi Mustafa Yılmaz tarafından sarı kart görmüştü.

 

Daha önceden 3 sarı kartı bulunan Mehmet Öncan, cezalı duruma düştü ve hafta sonu Balıkesirspor ile oynanacak maçta takımındaki yerini alamayacak.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.